Barion Pixel

KISÁLLATOS, LOVAS ÉS EGZOTIKUS ÁLLATOS Előadás-SOROZAT

SZERETNÉL A LEHETŐ LEGJOBB GAZDÁJA LENNI KEDVENCEDNEK?

Állataink rengeteg örömet csempésznek életünkbe akkor, ha egészségesek és mindent megkapnak tőlünk ahhoz, hogy fajuknak, fajtájuknak megfelelő életet élhessenek! 

Te gazdiként vagy leendő gazdiként biztosan tisztában vagy azzal, hogy választott kedvencednek mire van szüksége?

Felelős és gondos gazdának érzed magad, de úgy gondolod, hogy mindig van még mit tanulni?

SENKI SEM TÖKÉLETES ÁLLATTARTÓKÉNT KEZDTE!

Mi segítünk neked, hogy a lehető legtöbbet  hozd ki a benned lévő gazdiból!

Nagyon nagy örömet okoz, ha kutyát, macskát, lovat, teknőst, varánuszt, nyulat vagy bármilyen állatot szeretnél tartani vagy már tartasz. 

Azonban felmerülhetnek benned kérdések, hogy mit kell tenned állatoddal annak érdekében, hogy egészséges maradjon, jól érezze magát és minél hosszabb ideig élhessen veled.
Nagyon is jó, ha felmerülnek benned kérdések mert az azt jelenti, hogy tanulni akarsz és nagyon jól akarod tartani az állatodat. 

Tőlünk hiteles, de közérthető választ kapsz a benned felmerülő kérdésekre! 

Ismerősen hangzik?

Elveszel az információk tengerében és úgy érzed, hogy jó lenne egy profi, hiteles szűrő, hogy biztosan csak a helyes információkhoz juss hozzá?

Úgy érzed jó lenne egy átfogó, könnyen érthető, hiteles képet kapni azzal kapcsolatban, hogy hogyan légy a lehető legjobb állattartó, kerested is, de ilyet eddig még nem találtál?

Előfordult már veled, hogy bizalommal fordultál egy közösséghez/csoporthoz, akikről azt hitted, hogy kompetensek, de nem okozott jó élményt és még a kérdéseidre sem kaptad meg a választ? 

Nem éppen hétköznapi állatot tartasz és hiányolod a minőségi, egzotikus állatos ismeretanyagokat?

NEM VAGY EGYEDÜL EZEKKEL A GONDOLATOKKAL

Hidd el, hogy előfordul, hogy még mi állatorvosok is csak egy “átlagos” gazdinak érezzük magunkat ha kedvencünkkel hirtelen valami baj történik vagy valamivel kapcsolatban bizonytalanok vagyunk. Hiába a sok évnyi egyetem és utána a megannyi további megszerzett tudás, ha baj van, akkor az első pár pillanatban mi is ugyanolyan aggódó gazdik vagyunk mint te. 

Sok emberrel találkozunk a praxisunkban a “paragazdiktól” kezdve a komolyabb sérüléseket is ellátni tudó tulajdonosokig. Épp ezért tudjuk azt, hogy milyen kérdések, milyen dilemmák merülnek fel onnantól, hogy az állat bekerül a családba, egészen odáig, amikor akár az egészségét nagyban befolyásoló döntéseket kell meghozni. 


Nemrég végeztünk egy kis kutatást azzal kapcsolatban, hogy hogyan és miről és mennyit szerettek tanulni, ha állattartásról van szó.
A válaszok boldogsággal töltöttek el, mert az derült ki belőlük, hogy az állattartók jelentős része nagyon is vevő az új tudás megszerzésére.

“Örülök, hogy van olyan állatorvos kis hazánkban aki ennyire szereti amit csinál és ilyen sok időt és energiát fordít az állattartók edukálására a munkája mellett, ráadásul mindezt ilyen pozitívan és mindig mosolygósan.”

épp ezért…
A tudásunkat, tapasztalatunkat és a sok-sok általunk ismert és megkérdezett állattartó igényeit összegyúrva hoztuk létre

KISÁLLATOS, LOVAS ÉS EGZOTIKUS ÁLLATOS ELŐADÁS-SOROZATUNKAT!

Nekünk az a célunk, hogy a megszerzett tudásunkból a lehető legtöbbet átadjunk neked! 

Szeretnénk ezt emészthető formában, befogadható keretek között és elérhető áron megtenni. Ugyanis nekünk tényleg az a célunk, hogy több felelős és tájékozott gazdi legyen.

Szeretnénk annyi tudást átadni, hogy állattartóként eljuss arra a szintre, hogy ha a te tudásodnak itt vége is van, helyesen meg tudod ítélni a kialakult helyzeteket és ha kell, akkor további segítségért állatorvosodhoz tudsz fordulni. 

  • Ugyanis abban nem hiszünk, hogy bármilyen tanfolyam, előadás, könyv helyettesítheti a szükséges és szakszerű állatorvosi ellátást, abban viszont hiszünk, hogy:
  •  

– tudunk segíteni neked abban, hogy kiválaszd a hozzád leginkább passzoló kedvencet és megteremtsd a tartásához szükséges legjobb körülményeket

  • – el tudsz sajátítani annyi tudást állattartóként, hogy a legtöbb helyzetben tudod, hogy mit kell tenned, amikor pedig a helyzet túlmutat rajtad, akkor tudsz segítséget kérni. 

KISÁLLATOS, LOVAS ÉS EGZOTIKUS ÁLLATOS ELŐADÁS-SOROZAT

Átfogó, közérthető, hiteles tudásanyagok neked
és közvetve szőrös, szőrtelen, pikkelyes, páncélos vagy épp tollas kedvencednek azért, hogy a lehető legtöbb időt tölthessétek együtt!

Milyen témákról tanulhatsz?

Lovas előadás-sorozat

Lovas témában a következő előadásokat tudod választani

Kisállatos előadás-sorozat (kutya, macska)

Kisállatos témában a következő előadásokat tudod választani:

Egzotikus előadás-sorozat

Egzotikus témában a következő előadásokat tudod választani:

Mindhárom egzotikus előadáson kitérünk a következő témákra:

3 lovas, 3 kutyás/macskás és 3 egzotikus állatos előadás melyek 45-60 percesek, 

áruk egyenként: 4990 Ft

BÓNUSZ!

Ha nem tudsz és nem is szeretnél választani, mert ló, kisállat vagy egzotikus állat tulajdonosként úgy érzed, hogy neked az összes téma fontos, akkor
ha most az adott állatfajhoz tartozó 3 részt egyidejűleg megvásárolod, ajándékba kapsz egy e-mailes tanácsadást, melynek értéke 7990 Ft!

Mit kapsz a bónusz e-mailes tanácsadás során? 

Ha bármilyen kérdésed van a saját állatod egészségével kapcsolatban, legyen az általános vagy akár tartással, takarmányozással stb. kapcsolatos kérdés; vagy valamilyen krónikus betegségben szenved, vagy allergia nehezíti meg az életeteket… szóval bármi felmerül benned, akkor felteheted a kérdésedet és mi segítünk neked a megoldásban! 

Olyan ez mint egy személyes állatorvosi konzultáció, csak nem kell hozzá “házhoz” jönnöd és több időt tudunk rátok szánni.

Válaszd ki, hogy mire van szükséged

Mind a 3 részt egyben megvásárolom, és kérem az ajándék  e-mailes tanácsadást, melynek értéke 7990 Ft!

Csomag ára 14970 Ft

Mind a 3 részt egyben megvásárolom, és kérem az ajándék  e-mailes tanácsadást, melynek értéke 7990 Ft!

Csomag ára 14970 Ft

Mind a 3 részt egyben megvásárolom, és kérem az ajándék  e-mailes tanácsadást, melynek értéke 7990 Ft!

Csomag ára 14970 Ft

Nekem való ez a tanfolyam?

Tökéletes számodra, ha:

Nem neked való, ha:

Mi történik a vásárlás után

csomagválaszás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean necnibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

E-mail visszajelzés

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean necnibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

azonnali csatlakozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Aenean necnibh faucibus, sollicitudin lectus vel.

KIK VAGYUNK MI?

ismerj meg

Sziasztok!

Aki még nem ismerne, annak engedjétek meg, hogy bemutatkozzam! Dr. Tornyi Kata vagyok, a lovak és a pónik fogtündére. 

Holisztikus és integratív szemléletű állatorvos, a Dr. Tornyi Integrált Állatgyógyászat Egyéni Cég, majd a Dr. Tornyi Integratív Állategészségügyi Kft. megálmodója és megalapítója. 

Ló-egészségügyi szakállatorvos, kutya és ló osteo- és fizioterapeuta, állatorvosi akupunktőr, HKO gyógynövény- és takarmányozás terapeuta képesítéssel is rendelkezem.

Munkás hétköznapjaim során lovakkal és kisállatokkal egyaránt foglalkozom. 

Meggyőződésem, hogy az állatorvosi hivatás szerves része a megelőzés (prevenció), melynek egyik fontos alapköve a felelős állattartók támogatása és edukálása. A gyógyítás mellett nagyon szeretek oktatni is, szeretem a tudásom az érdeklődőknek átadni.

Emellett egy tacskó imádó, állatbolond, folyamatosan pörgő, örökmozgó, tudásra szomjazó, céltudatos, egészségesen kíváncsi vállalkozó nő vagyok, aki vallja, hogy az élet értelme a folyamatos fejlődés!

ismerj meg

Sziasztok!

Dr. Majoros Éva állatorvos vagyok, a Dr. Tornyi Integrált Állategészségügyi Kft. munkatársa.

Mivel újonnan érkeztem ide és még nem nagyon ismerhettek, szeretnék pár szót mesélni magamról:

Katával az ismeretségünk még az egyetemi évek alatt kezdődött, amit szinte végig kollégiumi szobatársakként töltöttünk, miközben emberileg is összecsiszolódtunk, összebarátkoztunk és azóta is napi kapcsolatban voltunk. 

Csak míg ő a lovak és az alternatív állatgyógyászati módszerek irányába indult el a szakmán belül, addig én leginkább a kisállatokkal, majd az egzotikus állatokkal kezdtem el komolyabban foglalkozni. 

Egzotikus állatok orvoslása terén elvégeztem az Egyetem szakállatorvosi képzését is, de fontosnak tartom, hogy saját kisállataim révén közvetlen tapasztalatokkal és élményekkel is rendelkezzem a témában.

Különösen érdekel az emberek és állatok kapcsolata, annak fenntarthatósága, minden résztvevő számára kedvezővé tétele.

Ehhez, úgy hiszem, a kíváncsiságon, tudásvágyon és megismerésen át vezet az út; ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak, és bízom abban, hogy közben kölcsönösen építhetjük egymás tudástárát.

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Amelyik részt megvásároltad, az örökre a tiéd marad. 🙂

Bankkártyával.

A fenti webinárokat augusztus 31-ig tudod 4490 Ft-os áron megvásárolni, utána is elérhetők lesznek, sőt még időről időre új témákat is feldolgozunk, viszont augusztus 31. után a bevezető ár emelkedni fog.